LawFirmsLawyers.eu
 
МЕНС ЛЕГИС
е прва фирма во Република Македонија за вршење правни услуги, основана во февруари 1995 година, со седиште во Скопје и канцеларии со кој соработува во Њујорк, Лондон, Париз, Рим, Милано, Берлин, Москва, Брисел, Атина, Дубаи, Софија, Тирана, Торонто, Стокхолм и Монте Карло.


ПРЕПОРАКИ


Почитувани,

Сите од Вас направивте извонредна и темелна работа. Ништо немаше да биде постигнато без придонес од сите Вас

Нили Кали Адв.
Правен Застапник и Секретар на компанијата
ГАЗИТ ГЛОУБ ИЗРАЕЛ

>> Повеќе...

насловна | основач | профил | клиенти | публикации | вработени | препораки | контакт
   
© 2008 Mens Legis ™ - Сите Права се Задржани
Design by Zonde