ПУБЛИКАЦИИ


 • Global Law Experts ја награди Менс Легис за правна фирма од најголема доверба за 2018 Погледни > >

 • РАЗВИВАЊЕ НА РУДАРСКИ СЕКТОР ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Погледни > >

 • Нов закон за полесен пристап на странските банки ,
  Објавено во: Преглед на глобално банкарство и финансиска политика (Global Banking and Financial Review) Превземи > >


 • Регулатива за финансиски услуги во Европа ,
  Објавено во: Преглед на глобално банкарство и финансиска политика (Global Banking and Financial Review) Превземи > >


 • Објава за Менс Легис во "The European Times" 2014
  Објавено во "The European Times", 2014 Превземи > >


 • ИЗВЕШТАЈ за Акционерското Собрание на МАКПЕТРОЛ
  Превземи > >


 • Анкета за регистрирање на недвижност, Македонија
  Објавено во Водење Бизнис во Потранспарентен Свет, 2012 Превземи > >


 • Водење на бизнис
  Објавено во Водење Бизнис во Потранспарентен Свет, Март 2012 Превземи > >


 • M&A активности на Македонскиот пазар
  Објавено во: КОРПОРЕЈТ ИНТЛ Списание јуни, Издание 2010 Превземи > >

 • Легислативен Водич,
  Објавено во: КОРПОРЕЈТ ИНТЛ Списание јуни, Издание 2010 Превземи > >


 • МЕНС ЛЕГИС ПРАВНА ФИРМА
  Објавено во: ИФЛР 1000, Издание 2010 Превземи > >

 • Финансиските пазари продолжуваат со раст
  Објавено во: ИФЛР 1000, Издание 2010 Превземи > >

 • Законот за заштита на конкуренција
  Објавено во: КОРПОРЕЈТ ИНТЛ Списание, Издание од 2009 Превземи > > 

 • Атрактивен даночен режим
  Објавено во: ИФЛР 1000, Издание 2008 Превземи > >

Од 2000-2010 година МЕНС ЛЕГИС беше континуирано активен во изданијата на IFRL 1000 што резултираше со објавување на правни текстови на теми за македонскиот правен систем, развојот на финсиските пазари, македонскиот даночен режим и др.


насловна | основач | профил | клиенти | публикации | вработени | препораки | контакт
   
© 2008 Mens Legis ™ - Сите Права се Задржани
Design by Zonde